пʼятниця, 18 червня 2010 15:07

На Київщині незаконно приватизували острів

На Київщині незаконно приватизували острів

Співробітники Управління Служби безпеки України і прокуратури Київської області припинили протиправну діяльність посадових осіб Держкомзему і Броварської райдержадміністрації при виділенні 220 га землі в приватну власність.

Як повідомили у прес-службі УСБУ України у Київській області, земля була виділена фізичним особам розпорядженням вже колишнього голови Броварської райдержадміністрації на початку поточного року.

Зокрема в приватну власність передавалися землі прибережної захисної зони річок Десна, Десенка і Дніпро, а також територія острова Муромець.

Згідно з висновками експертів Дніпровського басейного управління водних ресурсів, загальна вартість відведених земель становить близько 300 млн. грн.

За матеріалами УСБУ в Київській області, органи прокуратури за фактом перевищення службових повноважень посадовими особами порушили кримінальну справу за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «На Київщині незаконно приватизували острів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі