субота, 08 серпня 2015 16:03

На Донеччині на хабарі попався прикордонник

На Донеччині на хабарі попався прикордонник
Фото: www.depo.ua

Співробітники СБУ спільно з прикордонниками затримали під час одержання хабара інспектора першої категорії ДПС України, який ніс службу на контрольному пункті пропуску "Неліпівка" Констянинівського району Донецької області.

Як зазначається у повідомленні на сайті СБУ, зловмисник із своїми спільниками - військовослужбовцями прикордонної служби України систематично вимагав гроші від суб'єктів підприємницької діяльності за безперешкодне переміщення вантажів через один з блокпостів у районі проведення АТО.

Встановлено, що хабарник вимагав і отримав понад десять тисяч гривень.

"Інспектора затримали "на гарячому" бійці спецпідрозділу "Альфа" на блокпості під час отримання ним чергової частини хабара у розмірі дві з половиною тисячі гривень. Відкрило кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України. Тривають першочергові слідчі дії. Встановлюються інші учасники протиправної діяльності", - повідомили у прес-службі СБУ.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині на хабарі попався прикордонник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі