середа, 20 травня 2020 23:12

На Дніпропетровщині стався обвал мосту: подробиці

На Дніпропетровщині стався обвал мосту: подробиці
Обвал мосту на Дніпропетровщині. Фото: ДСНС

На Дніпропетровщині через ігнорування водіями вантажівок обмеження руху на мосту через річку Чортомлик біля села Олексіївка Нікопольського район відбувся обвал.

Минулого місяця (квітень 2020 року) було проведено обстеження мосту, технічний звіт планували надати у липні. Про це повідомив прес-центр Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області, передає УНІАН.

"Попри обмеження для великовагового транспорту, встановлені відповідно до 4 експлуатаційного стану споруди, водії продовжували інтенсивно пересуватися мостом, ігноруючи обмеження в тоннажі. Як результат – сьогодні відбулась руйнація однієї секції штучної споруди", - зазначили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У житловому будинку стався обвал

Додається, що вказаний міст було внесено до переліку об'єктів, котрі підлягають ремонту у 2020 році.

У зв'язку з аварійною руйнацією мосту на автодорозі Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя км. 206+925 всім учасникам дорожнього руху слід планувати свої маршрути за виключенням вищезазначеної автодороги на ділянці Нікополь – Кривий Ріг та в зворотному напрямку.

Завалилася частина житлового будинку з мансардою на 30 квартир. На місці працюють рятувальники. Обвал стався з першого по п'ятий поверхи, повідомляє пресслужба ДСНС.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині стався обвал мосту: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі