понеділок, 27 червня 2022 16:29

Спецтема: Війна Росії проти України

На Черкащині обмежили рух через дамбу

На Черкащині обмежили рух через дамбу
Через ракетний удар обмежено рух транспорту на черкаській дамбі. Фото: procherk.info

Сьогодні, 27 червня, обмежили рух через дамбу на Черкащині. Причиною є вчорашній ракетний удар загарбниками по області: одна з російських ракет влучила в міст через Дніпро.

На автодорозі Н-16 діють обмеження руху, повідомив очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімав військові об'єкти: мешканець Черкащини продався російській ФСБ

"Діють обмеження руху на автодорозі Н-16. Заборонений проїзд автомобільного транспорту понад 8 т. Об'їзд через Канів", – написав Табурець.

26 червня російські окупанти атакували Черкаську область. Два "прильоти" зафіксували поблизу обласного центру. Близько 11:30 в Черкасах пролунали вибухи. У місті було видно стовп диму.

На Черкащині через ворожий обстріл загинув залізничник, є троє важкопоранених. Загиблий обслуговував залізничні колії і перебував на чергуванні, розповів голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець в ефірі національного марафону.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині обмежили рух через дамбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі