понеділок, 11 серпня 2008 16:12

МЗС РФ: "Доля Саакашвілі в руках грузинського народу"

МЗС РФ вважає дезинформацією свідчення про те, що Росія вимагає зміни політичного режиму в Грузії і відставку з поста президента Михайла Саакашвілі. Таку заяву зробив сьогодні на прес-конференції в Москві заступник офіційного представника МЗС РФ Борис Малахов. За його словами, російська сторона не користується такою термінологією, це швидше американська лексика. "Наше головне завдання - врегулювати ситуацію і привести її в нормальне русло, а вже потім грузинський народ хай розбирається з лідером, якого вибрав", - сказав Б.Малахов.

Він підкреслив, що винні за розв"язування війни повинні понести відповідальність. "Але ми не можемо вирішувати за грузинський народ. Доля Саакашвілі в руках грузинського народу і, повинен сказати, в його власних", - заявив Малахов і додав, цитуючи представника РФ при ООН, що "мужні люди в цих ситуаціях ухвалюють правильне рішення". "Контролювати Грузію - справа грузинського народу", - уклав Малахов, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «МЗС РФ: "Доля Саакашвілі в руках грузинського народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі