четвер, 14 липня 2022 14:41

"Ми просто бидло" – командири РФ приписують військовим фейкові відпустки

"Ми просто бидло" – командири РФ приписують військовим фейкові відпустки
Командири РФ приписують військовим фейкові відпустки. Фото: Правда

Російські командири доповідають керівництву про те, що їхні солдати щойно повернулися з відпусток. Хоча ті не покидали позицій.

Судячи зі звітів, як заявив російський військовий, він був у відпустці ще місяць тому, але насправді перебуває на фронті. Таку розмову окупанта з дружиною можна почути у черговому перехопленні, яке опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Виявляється, місяць тому, на два тижні нас виводили звідси туди назад. Ми відпочивали, кайфували, судячи з документів. Приїхали з московської комісії, ми кайфували десь там, спали і бухали. А тепер ми знову тут. Типу чого ви скаржитеся, чого ви тут втікаєте, якщо ви відпочивали", – пожалівся окупант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усі на кіпіші, щоб з**ватися" – окупант з ОРДО істерить про важку ситуацію на передовій (18+)

Російський військовий Александровський Євген Валерійович розповів своїй дружині також про свого командира бригади. Він вже двічі виїжджав з фронту під виглядом отриманих поранень.

"Комбриг наш повернувся. У нього вже оформлено два поранення. Покайфував десь там в Москві десь кілька місяців, і знову він тут. І знову все... ну, коротше, ми просто бл*ть бидло", – додав окупант.

Російські окупанти панікують від можливостей нового озброєння, яке отримують Збройні сили України. Про це свідчить нова розмова російських загарбників, яку перехопила Служба безпеки України і виклала у Facebook 14 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Ми просто бидло" – командири РФ приписують військовим фейкові відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі