четвер, 21 квітня 2011 10:39

Мусульманка через оголення в Playboy посварилася з батьками

Німецька актриса турецького походження Сіла Сахін знялася оголеною для чергового номеру журналу Playboy. Тепер вона з гордістю називає себе першою туркенею Німеччини, яка наважилась на такий зухвалий крок.

25-річна Сахін отримала популярність багато в чому завдяки ролі в серіалі "Гарні часи, погані часи", "мильній опері", що транслювалася по німецькому ТБ.

Після зйомок для чоловічого журналу Сахін посварилась з родиною. Її коханий Йорн Шленвойт захищає подругу, стверджуючи, що у Сахін прекрасне тіло, приховувати яке від громадськості - злочин. Щоправда, рішення дівчини знятися оголеною було несподіванкою і для нього самого, так як Сіла розповіла йому про свої плани тільки після того, як відлетіла на Шрі-Ланку для зйомок.

Пояснюючи плани сфотографуватися без одягу, Сіла Сахін сказала, що хотіла стати абсолютно вільною від усього, що сковувало її в дитинстві. Більш того, Сахін закликає інших дівчат-мусульманок послідувати її прикладу.

За словами Сіли Сахін, після виходу журналу її батьки залишилися дуже незадоволені вчинком. Причому якщо батько, теж актор, просто "засмутився", в основному, через майбутні конфлікти з турецькою та іншими мусульманськими громадами, то мати буквально "знавісніла" і досі не розмовляє з дочкою.

Зараз ви читаєте новину «Мусульманка через оголення в Playboy посварилася з батьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі