середа, 05 серпня 2009 10:04

Москва продовжує залякувати "гарячі голови" в Тбілісі

Москва продовжує залякувати "гарячі голови" в Тбілісі

У Москві заявляють, що якщо Грузія здійснюватиме провокації проти Південної Осетії, то вона отримає жорстку відсіч.

Як мовиться в повідомленні МЗС РФ, поширеному в середу, 4 серпня в Женеві на засіданні конференції з роззброєння виступив голова російської делегації Валерій Лощинін.

"Виступаючи з міжнародної трибуни, російський представник підкреслив, що якщо "гарячі голови" в Тбілісі спробують відзначити річницю провалу агресії проти Південної Осетії провокаціями, то отримають рішучу і жорстку відсіч", - повідомляє МЗС Росії.

На Смоленській площі додали, що Лощинін привернув увагу до постачань зброї в потенційний район конфлікту і відновлення обстрілу Південної Осетії з боку Грузії.

"Викликає тривогу, що керівництво Грузії знов почало виступати з реваншистськими промовами. Це свідчить про те, що режим Саакашвілі і ті, хто стоїть за його спиною, так і не змогли зробити належних висновків з торішньої авантюри", - підкреслює російське зовнішньополітичне відомство.

Нагадаємо, що 6 серпня буде роковинами початку конфлікту в Південній Осетії.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Москва продовжує залякувати "гарячі голови" в Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі