вівторок, 04 серпня 2009 10:42

Погане здоров"я прем"єра Південної Осетії привело до відставки уряду

Погане здоров"я прем"єра Південної Осетії привело до відставки уряду

Президент Південної Осетії Едуард Кокойти своїм указом відправив у відставку прем"єр-міністра республіки Асланбека Булацева. Про це повідомляє міністерство друку і масових комунікацій Південної Осетії.

Повідомляється, що рішення про відставку 46-річного Булацева було ухвалено за станом його здоров"я.

Згідно з цим же указом Кокойти, у зв"язку з відставкою прем"єра припиняються повноваження уряду республіки. При цьому до формування нового уряду діючі міністри виконуватимуть свої обов"язки.

Асланбек Булацев керував урядом Південної Осетії з 22 жовтня 2008 року. До свого призначення він очолював управління Федеральної податкової служби по Північній Осетії.

Попередником Булацева на посту глави уряду республіки був Юрій Морозов, відправлений у відставку 18 серпня 2008 року, - через п"ять днів після закінчення серпневої війни з Грузією.

Булацев народився в 1963 році, закінчив економічний факультет північноосетинського держуніверситету за фахом бухгалтерський облік. У 1986-2006 рр. працював в органах держбезпеки, останні два роки очолював управління ФПС РФ в Північній Осетії.

10 листопада минулого року Кокойти підписав указ про створення президії уряду республіки Південна Осетія, на який був покладений обов"язок визначати стратегію і напрями роботи кабінету міністрів.

Згідно з підписаним указом, президію уряду очолює президент Південної Осетії Кокойти.

За матеріалами Інтерфакс, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Погане здоров"я прем"єра Південної Осетії привело до відставки уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі