вівторок, 26 січня 2010 14:27

Молодий коханець Мадонни показав бритий статевий орган (ФОТО)
5

Одне єдине фото оголеного Хесуса Луса та Мадонни заполонило Інтернет та наробило галасу. На знімку, хлопець дійсно нічим не прикривається і стоїть голий.

Та сама пікантна фотосесія для журналу W, під час якої познайомилися Мадонна і бразильський манекенник Хесус Лус, як виявилося, побачила світ в іншому варіанті. Справжнє мистецтво не задушиш, не вб"єш.

Ще один знімок Стівена Кляйна, який не прикрасив журнал, але заполонив Інтернет. На ньому Хесус зовсім голий. До речі, саме після цієї фотосесії у Мадонни та Хесуса розпочався бурхливий роман. Батьки 22-річного хлопця нормально сприйняли кохання свого сина і хочуть, аби пара одружилась. Мадонна та Хесус часто подорожують разом. День народження Мадонни вони святкували в Італії.

Нагадаємо, днями бренд Dolce&Gabbana і Мадонна показала нові фотографії. Знімав рекламу той самий фотограф Стівен Кляйн.

За матеріалами ТСН, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Молодий коханець Мадонни показав бритий статевий орган (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі