вівторок, 17 лютого 2009 09:11

Мадонна підсадила свого 22-річного коханця на Каббалу (ФОТО)

Роман Мадонни та 22-річного бразильського манекенника Хесуса Луса набирає обороти. Після спільної еротичної фотосесії, подорожей Південною Америкою та знайомства з дітьми, співачка вирішила підсадити коханця на Каббалу.

Мадонна робить масу зусиль для того, щоб її новий бойфренд став, як і вона, послідовником Каббали. Молодий коханий співачки вже щосили читає спеціальну літературу, спілкується на каббалістських форумах, а в день святого Валентина відправився разом з Мадонною в знаменитий "Каббала-Центр" в Нью-Йорку.

Співачка і манекенник 14 лютого прибули в "Каббала-Центр" окремо. Спочатку туди приїхала Мадонна з дочкою Лурдес і сином Девідом. Потім до них приєднався і Хесус, який побував в центі вперше.

З чуток, молода людина настільки зачарована поп-королевою, що вже готовий поміняти заради неї свою віру. "Лус знаходиться повністю під впливом Мадонни, - говорить близьке до парі джерело. - В останні тижні вони провели багато часу разом, співачка розповідала про свої релігійні погляди, про Каббалу. Після цього вона запропонувала з"їздити разом в Центр Каббали. Хесус був радий погодитися".

Такого завзяття не чекала сім"я бразильського манекенника. Він був вихований в суворих католицьких традиціях, тому, зрозуміло, близькі не підтримують його захоплення Каббалою. Але 22-річний коханець Мадонни не звертає на це уваги. "Він повністю нею зачарований", - в один голос твердять джерела.

За матеріалами Daily Mail, Gossip Girls, Daily Mirror

Зараз ви читаєте новину «Мадонна підсадила свого 22-річного коханця на Каббалу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі