вівторок, 18 серпня 2009 18:37

Мадонна цілувалася за столом і купалася в спортивному костюмі (ФОТО)
8

Проста людина у свій день народження пригощає рідних келихом вина і шматком пирога. Але поп-зірка Мадонна запросила свою родину відзначити її 51 рік на більш захоплюючу вечірку.

Співачку в день її народження оточують рідні люди - 22-річний коханець Хесус Лус, двоє прийомних дітей - Девід Банда і Мерсі Джеймс, та дочка Лурдес.

Гостями вечірки в місті Портофіно в Італії стали 30 людей, серед яких дизайнери Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Вони подарували величезний торт, прикрашений свічками, і сукню із мережива, яку створили за авторським дизайном. Поп-зірка винайняла весь перший поверх ексклюзивного готелю Сплендідо, де номер коштує 4, 5 тис фунтів за ніч.

Торік Мадонна розірвала стосунки з чоловіком Гаєм Річі, а минулого грудня познайомилася з 22-річним Хесусом Лусом.



Молодик збирається стати прийомним батьком Девіда, 3 роки, і Мерсі, 4 роки. Поп-зірка весь вечір цілувалася з ним, а він няньчився з малими.

Щоб збавити любовний жар, закохана знаменитість на очах у всіх гостей пірнула в море прямо в костюмі для баскетболу, також зшитому спеціально для неї.

Не дивлячись на обіцянки противників співачки зірвати її концерт у Варшаві, жодних серйозних інцидентів зареєстровано не було. Під час концерту прихильники співачки піднімали плакати, де вітали з наступаючим днем народження.

За матеріалом Dailymail

Зараз ви читаєте новину «Мадонна цілувалася за столом і купалася в спортивному костюмі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі