понеділок, 17 серпня 2009 11:52

Мадонна розміняла шостий десяток у вузькому колі

  Мадонна дала концерт в Варшаві
Мадонна дала концерт в Варшаві

Не кожна жінка з радістю відзначатиме настання свого шостого десятка. І поп-зірка Мадонна не виключення. Своє 51-річчя співачка вважала за краще відзначити в робочій обстановці, на гастролях в рамках свого європейського турне Sticky & Sweet. І як не дивно, охочих привітати Медж виявилось не дуже багато.

Свій день народження знаменитість відсвяткувала, будучи на гастролях у Варшаві (Польща). Якщо минулого року на честь ювілею Гай Річі, який тоді ще був чоловіком зірки, влаштував пишне паті в одному з розкішних ресторанів, то цього разу діва віддала перевагу вужчому колу. Свято Мадонна провела в товаристві свого приятеля - бразильського манекенника Хесуса Луса і четверо дітей.

А напередодні зірка дала концерт в столиці Польщі. Варто відзначити, що виступ співачки загрожував обернутися скандалом - не дивлячись на протести католиків, шоу було заплановане на 15 серпня. Саме цього дня в країні відзначалось католицьке свято Вознесіння пресвятої Діви Марії, а також святкування роковин Варшавської битви 1920 року.

Раніше в пресі з"являлася інформація про те, що у вільний час Мадонна планувала разом з дітьми відвідати меморіальний комплекс на місці колишнього концентраційного табору Освенцим. Поки інформації про те, чи вдалося співачці з"їздити в Освенцим, не надходило.

Не дивлячись на обіцянки противників співачки зірвати її концерт у Варшаві, жодних серйозних інцидентів зареєстровано не було. На льотному полі аеродрому "Бемово" зібралося близько 80 тисяч осіб. Під час концерту прихильники співачки піднімали плакати з привітаннями з наступаючим днем народження. Проте в цілому варшавська публіка зустріла знамениту виконавицю дуже стримано. Співачка виконала лише ті пісні, які були заплановані, після чого глядачі негайно почали розходитися по домівках, так і не викликавши Мадонну заспівати на біс, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна розміняла шостий десяток у вузькому колі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі