вівторок, 29 вересня 2009 17:51

Мадонна готується втретє стати дружиною (ФОТО)

Схоже, поп-зірка Мадонна в своєму особистому житті не проти наслідувати приказку "Бог любить трійцю". Співачка двічі була заміжньою за досить відомими, заможними джентльменами. А зараз, з чуток, вона готова на ризикований експеримент. Як розповів біограф Медж Ренді Тараборреллі, зірка готується до третього весілля і її обранцем, яким, як неважко здогадатися, став бразильський манекенник Хесус Лус.

Медж вже неодноразово критикували за роман з Хесусом, який молодше за неї майже на 30 років. Фактично стосунки пари продовжуються 9 місяців і, якщо вірити пліткам, то у 22-річного манекенника є всі шанси стати черговим "Містером Мадонна" до кінця року.

Таку цікаву інформацію повідомив в інтерв"ю журнал Hello! біограф співачки. За його словами, зараз співачка відкрито говорить про своє кохання до молодого чоловіка і обговорює з близькими і друзями можливість укласти третій шлюб.

"Поп-королева зустрічається з Хесусом з січня, і в кінці року вони ймовірно зіграють весілля, - говорить Тараборреллі. - Зараз це перше питання на порядку денному. Медж хоче влаштувати чергову грандіозну церемонію. Вона знає, чого хоче Хесус, і знає, чого хоче сама. Напевно її не влаштує тихе свято в колі близьких друзів. Вона хоче щось вражаюче і фантастичне. У свою чергу Хесус дуже поважає її. До того ж він багато чому навчився завдяки Мадонні".

Нагадаємо, два попередні шлюби Мадонни, з режисером Гаєм Річі та актором Шоном Пеном завершилися гучними розлученнями. Проте, співачка зуміла зберегти з обома цілком нормальні, приятельські стосунки, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна готується втретє стати дружиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі