вівторок, 28 липня 2009 12:04

Мадонна налякала лондонців своїм висушеним тілом (ФОТО)

50-річна Мадонна завжди виглядала набагато молодшою за свій вік: доглянута і свіжа шкіра, мінімум зморшок. Співачка приділяє багато уваги своєму обличчю та не жаліє ані часу, ані грошей на омолоджуючі процедури. Проте по-справжньому слабке місце в зовнішності зірки - зовсім не декілька ледве помітних зморшок, а її руки. Мадонна ретельно стежить за фігурою, постійно сидить на макробіотичній дієті і фанатично займається в спортзалі. Не дозволяючи собі жодних послаблень, вона тренується по дві години шість днів на тиждень.

Проте саме одержимість фітнесом і послужила співачці погану службу. Дивлячись на останні фото зірки, навіть самі ярі послідовники її способу тримати себе у формі жахнулися і вимушені були визнати: співачка явно перезаймалась. Напередодні увечері Мадонна поверталася додому, повечерявши в одному з лондонських ресторанчиків разом зі своїм коханим Хесусом Лусом, повідомляє Daily Mail. Співачка була одягнена в легкий топ, що відкривав її руки: жилаві, без краплі жиру і з дуже сильно проступаючими венами. Мадонна завжди була неймовірно підтягнутою і м"язистою, проте останнім часом голі руки співачки видають її надмірне захоплення тренуваннями.

Нещодавно Мадонна найняла нового персонального фітнес-тренера: почати займатися під керівництвом Трейсі Андерсон співачці порадила її подруга Гвінет Пелтроу. Гвінет дуже переживала з приводу зайвої ваги, що з"явилася у неї після народження сина Мозеса, але під жорстким контролем Трейсі кілограми актриси розтанули, як торішній сніг. Трейсі Андерсон спеціально прилетіла з Нью-Йорка до Лондона, щоб допомогти співачці підготуватися до її європейського турне. Місяцем раніше в одному з інтерв"ю тренер розповіла:

- Я повністю змінила тіло Мадонна. Я веліла їй забути все, чому її учили до цього і припинити займатися йогою, через яку вона виглядала дуже жилавою. Мадонна виглядає фантастично, але всі ці виступаючі вени нам не потрібні.

Саме Трейсі призначила Мадонні виснажуючий режим, слідуючи якому співачка тренується майже щодня по дві години. Проте з таким жорстким фітнес-графіком співачка виглядає швидше виснаженою, аніж здоровою, і більше не може дозволити собі вбрання з відкритими плечима і руками, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна налякала лондонців своїм висушеним тілом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі