понеділок, 06 травня 2013 18:34

"Молоді регіони" провели акцію "Георгіївська стрічка 2013"

6 травня 2013 року на честь Дня Перемоги Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" http://mo-re.org/ провела пам'ятну акцію "Георгіївська стрічка 2013".

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", одночасно з іншими учасниками в Росії, Молдові, Білорусі, активісти "Молодих регіонів" за традицією роздавали георгіївські стрічки перехожим в знак шанування загиблих під час Великої Вітчизняної війни.

Велика кількість людей, зокрема молоді, прийшли на захід, що є ознакою пам'яті про Велику Вітчизняну війну, свідчить про повагу до героїв війни, про пошану та низький уклін від їх дітей і онуків.

Голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук, коментуючи цей захід, ще раз привітав ветеранів з Днем Перемоги. "Низький вам уклін за ваш безсмертний подвиг, за вашу самопожертву і відвагу. Ви звільнили рідну землю від фашистської навали. Ми перед вами в неоплатному синівському боргу. Дякуємо за нашу свободу, за те, що подарували і захистили наші життя, за те, що відродили нашу Батьківщину. Україна буде пам'ятати кожного, хто захищав нашу землю".

 

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" провели акцію "Георгіївська стрічка 2013"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

155

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі