вівторок, 13 листопада 2012 09:36

Молодь проведе благодійний бал, щоб зібрати кошти для дітей з ДЦП
14

Фото: Фото: Facebook

25 листопада відбудеться ІІІ Молодіжний благодійний бал, який організовує Товариство українських студентів-католиків "Обнова". Молоді люди планують зібрати кошти і передати їх для реабілітації дітям, хворим на ДЦП, які проходять курс лікування в Реабілітаційному центрі у місті Золотоноша Черкаської області.

"Благодійний бал проводиться вже втретє, - розповідає член оргкомітету Павло Загороднов. - Світські благодійні бали існують дуже давно, а от благодійні бали від церкви в Києві ще не проводили, а у Львові вони вже є."

Над підготовкою балу працює команда з 30-ти чоловік включаючи режисера і двох хореографів — Ярослава Макаренка і Дарину Вінницьку. Сценарій написала Оксана Гриньків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На карнавалі "Казкова Країна" діти зможуть боротися з піратами та захищати Муху Цокотуху

"На балу покажемо танцювальний мюзикл "Мері Поппінс". Він поставлений по радянському фільму з Наталею Андрейченко у головній ролі. Додамо до нього елементи бродвейського мюзиклу. Задум вистави ми почали розробляти ще влітку", - розповів Загороднов.

Минулорічний бал був теж благодійний. Молодь збирала кошти на реабілітацію жінок після тюрем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плаття для дитячого балу купили за тисячу доларів

"Через місяць після балу їздили з виставою "Ромео і Джульєтта" в Чернігівську жіночу колонію. Ми були "людьми з волі" для тих жінок. Дехто мовчав. Хтось стояв, як вкопаний. Бачили, що йде група людей з волі — для них уже це було важливо. Для декого з нас самих перетнути кордон свободи і потрапити в інший вимір теж було випробуванням. Цьогоріч ми плануємо перед Миколаєм поїхати в дитячий будинок в Золотоношу і показати виставу дітям", — розповідає Павло.

ІІІ Молодіжний благодійний бал відбудеться 25 листопада у танцювальні залі в приміщенні ТОВ "Київгума" - проспект 40-річчя Жовтня, 6 (станція метро "Деміївська").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Діамантовий бал" треба надівати коштовне каміння

Бал триватиме 5 годин — з 16 до 22. Тільки самого шоу організатори обіцяють більше двох годин. Окрім того, планують окремі сольні танцювальні виступи, виступи співаків, і танцювальні конкурси.

Вартість квитків для студентів — 120 гривень, для дорослих — 180 гривень. Придбати їх заздалегідь пропонують в церковній крамниці храму Миколи Доброго, що на Подолі, та в крамниці церкви св. Миколая на Аскольдовій могилі.

 

Зараз ви читаєте новину «Молодь проведе благодійний бал, щоб зібрати кошти для дітей з ДЦП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі