вівторок, 08 травня 2012 14:18

На бал в Нью-Йорку Марк Джейкобс прийшов у білих трусах і прозорій туніці
24

Джессіка Альба в Michael Kors
Фото: Фото: Reuters
Сара Джессіка Паркер в Valentino
Ріанна в Tom Ford
Бейонсе в Givenchy
Гвінет Пелтроу в Prada

Сьогодні в Нью-Йорку відбулося справжнє свято моди та краси - традиційний бал Інституту костюма.

Нинішня виставка Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations в музеї Метрополітен, котра приурочена до балу, присвячена легендарним жінкам зі світу моди - дизайнерам Ельзі Скіапареллі та Міуччі Прада.

Анонсували бал цього року відеоролики, зняті Базом Лурманом. У них легенда XX-го століття Скіапареллі і Міучча Прада обговорювали свої погляди на моду. Виставка організована за цим же принципом - вбрання двох модельєрів стоять поруч і ніби сперечаються одне з одним, пропонуючи своє бачення того, що є фешн.

Про свій підход до створення одягу Міучча говорить в ролику: "Для мене все, що вище пояса, пов'язане з духовним, з інтелектом, в той час як все, що нижче талії - це щось більш ґрунтовне. Воно говорить про секс, про те, що значить займатися коханням. Це життя. Це поява на світ дитини".

До речі, завдяки тій увазі, яка зараз направлена на ім'я Скіапареллі, власник марки Tod`s Дієго Делла Валле зважився відродити бренд вже в 2013-му році. Дизайнера буде знайдено до вересня, а "обличчя" у нього вже є - це модель Фаріда Хелфа, якій на цьому балу довірили вдягти вінтажну сукню Schiaparelli.

Зараз ви читаєте новину «На бал в Нью-Йорку Марк Джейкобс прийшов у білих трусах і прозорій туніці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі