четвер, 10 жовтня 2024 04:05

Дженніфер Лопес топлес знялась для глянцю
8

Джей Ло
Фото: Rianna Capozzi
Джей Ло
Джей Ло
Джей Ло
Джей Ло

Американська співачка Дженніфер Лопес стала новою героїнею видання Interview.

Стилісти підібрали зірці зухвалі та відверті образи. Перед камерою вона постала в леопардовому максі, масивних куртках і фактурному взутті.

Крім цього, приміряла купальник з хижим принтом і позувала топлес, прикривши груди руками.

На решті кадрів артистка показалась у чорно-білих штанах і шкіряній куртці. Майже всі образи знаменитість доповнила масивними золотими прикрасами та зібраним волоссям.

В інтерв'ю, вперше після розлучення з Беном Аффлеком, Джей Ло поділилась особистим. Не коментуючи розрив, вона пояснила, що зараз почувається гармонійно наодинці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надто впливовий" - інсайдер відповів, чому голлівудські зірки мовчать щодо репера P. Diddy

"Це відчувається як щось самотнє, незнайоме, лячне. Відчувається як щось сумне. Відчувається як відчай. Але коли ти розбираєшся в цих почуттях і розумієш: "Це мене не уб'є", то це насправді те, що я повністю самостійно здатна на радощі та щастя. Перебування у стосунках не визначає мене. Я не можу шукати щастя в інших людях. Я мушу мати щастя в собі. Я завжди говорила, що я щаслива людина, але все ще шукала чогось у інших, а насправді просто: "Ні, мені дійсно добре", - сказала жінка.

Додала, що зараз не шукає стосунків і нового кохання.

"Люди, які є романтиками і яким подобається бути в стосунках, які хочуть постаріти з кимось, ми думаємо: "У мене має бути це, щоби бути цілісною та щасливою". Але ні", - підсумувала співачка.

Раніше Лопес засвітилась на публіці з Аффлеком. Ініціатором зустрічі був актор. Він нібито хотів показати, що після розлучення пара підтримує дружні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес топлес знялась для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі