середа, 09 жовтня 2024 13:35

Роналду продає будинок в Англії за €6 млн. Фото розкішного інтер'єру та території
12

Будинок Роналду
Фото: Скріншот
Будинок Роналду
Будинок Роналду
Будинок Роналду
Будинок Роналду

Португальський форвард Кріштіану Роналду продає свій будинок в Англії. Там спортсмен жив, коли вдруге виступав за Манчестер Юнайтед.

Загальна площа території становить 23 гектари. У помешканні є сім спалень, закритий басейн, винний підвал, тенісний корт, тренажерний зал, кінозал, а також сауна та джакузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простір мрії: створюємо стильну вітальню з комфортом для сімейних посиденьок

Також розташований будинок для гостей. Спочатку чоловік хотів отримати за будинок шість мільйонів євро. Але за 18 місяців його ніхто не купив, тож знаменитість знизив ціну на пів мільйона.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений The Luxury Home Show (@theluxuryhomeshow)

Багато людей охоче переробляють балкони, які стають окремими кімнатами. Балкон - це переважно місце для релаксу і творчості. Вигляд із вікна завжди надихає, заспокоює і підіймає настрій. Утепліть його, поставте зручні меблі та додайте освітлення, аби це місце було гармонійне і зручне. Дизайнери показали, як можуть виглядати балкони, перетворені на міні-кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Роналду продає будинок в Англії за €6 млн. Фото розкішного інтер'єру та території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі