середа, 09 жовтня 2024 20:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Смілянський розповів про доставку повісток поштою

Смілянський розповів про доставку повісток поштою
Листи нічим не відрізняються від судових повісток, документів або штрафів за порушення ПДР, сказав Ігор Смілянський. Фото: Facebook.com/ukrposhtaceo

Укрпошта передала у доставку понад 20 тис. повісток військовозобов'язаним.

Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський в інтерв'ю Українське Радіо.

"Доставляємо. Ці листи нічим не відрізняються від судових повісток, документів або штрафів за порушення ПДР (Правил дорожнього руху), які ми доставляємо", - розповів Ігор Смілянський про доставку повісток військовозобов'язаним.

За його словами, повістки вже доставляються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони відзвітувало, скільки українців звернулися до центрів рекрутингу

"Прохання до людей поставитись із розумінням. І ще раз: якість доставки повістки чітко корелюється з якістю адреси, яка була надана у системі "Резерв+" або "Оберіг". До речі, навіть є адреса - Мелітополь. Зрозуміло, що зараз, на жаль, ми туди не можемо доставити повістку. Але сподіваюсь, що завдяки Збройним силам України рано чи пізно ми це зможемо зробити. Тому так, розсилаємо", - сказав гендиректор Укрпошти.

"Чіткий контроль кожної повістки, вони всі номерні, вони захищені. Тобто, це конверт, який захищає особисті дані майбутнього призовника, все чітко моніториться, кожен день відслідковуємо", - повідомив Смілянський.

В Україні діють воєнний стан і загальна мобілізація військовозобов'язаних.

Кабінет міністрів ухвалив зміни до правил надання послуг поштового зв'язку. Рекомендовані листи з позначкою "Повістка ТЦК" під час доставки за зазначеною адресою вручаються особисто адресату (одержувачу). У разі відсутності адресата за зазначеною на рекомендованому листі адресою працівник поштового зв'язку інформує адресата за наявним номером телефону або вкладає до абонентської поштової скриньки повідомлення про надходження листа.

Зараз ви читаєте новину «Смілянський розповів про доставку повісток поштою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі