четвер, 03 липня 2008 07:58

Модель Коршунову вбили в США через $500 000? (ФОТО)

У справі про загибель відомої фотомоделі з"явилася ще одна - кримінальна версія: як з"ясовується, Руслана Коршунова не дожила до суду, що міг повернути їй $500000.

Інформація про загибель у Нью-Йорку всесвітньо відомої моделі Руслани Коршунової уже четвертий день - одна з головних тем і в американській, і в російській пресі.

- Руслана своїми заробітками значно поліпшила положення родини, - розповів газеті "Известия" ведучий програми "Шоу-Бум!" казахстанського телеканала КТК Роман Александров, який, за його словами, товаришував із загиблою моделлю.

Александров розповів, що деякий час тому Руслана обмовилася у розмові з ним про одну свою проблему. Одне з модельних агентств, які представляють інтереси дівчини, обійшлося з Коршуновою, м"яко говорячи, некоректно.

- Руслана випадково довідалася, що її агенти попросту обкрадали її, регулярно недоплачуючи гонорари, - згадує Роман. - Наскільки я зрозумів, Руслана подала позов до суду, і мова в ньому йшла про суму ледь не у півмільйона доларів. Хто знає, чим би закінчився процес? А якщо на користь Руслани? Тож може її просто прибрали, щоб не виплачувати гроші? Я не вірю в те, що вона могла покінчити життя самогубством.

Тим часом з медичної експертизи відомо поки одне - Руслана загинула миттєво, "через травми, не сумісні з життям, отримані у результаті падіння з дев"ятого поверху". На асфальті біля будинку на Уолтер-Стріт (Water St.) стоять поминальні свічки і живі квіти. Поспішивши озвучити версію із самогубством, поліція, проте, розглядає й інші "сценарії" загибелі Руслани Коршунової - дівчина була досить популярна в Америці. Одна з версій - нещасний випадок. Не виключено, що Руслана перегнулася через поручні свого балкона, щоб відсунути спеціальну поліетиленову сітку, яка закривала фасад будинку.

Проти самогубства говорить одна невелика деталь. На зйомках рекламного ролика "Ніна Річчі" модель підняли майже під стелю студії. У якийсь момент вона оступилася, і її обличчя спотворила гримаса жаху. Дівчина явно боялася висоти. І якби вона зважилася на самогубство, то вибрала б інший спосіб...

За три роки своєї кар"єри Коршунова змогла досягти вершини олімпу модельного бізнесу. В останній рік їй уже не потрібно було заробляти показом на подіумах, вона стала обличчям французької компанії "Ніна Річчі".

 З відповідним рівнем доходу. І покупками відповідно до статусу. Собі - квартира на Манхеттені, своїй родині - в елітній новобудові в центрі Алма-Ати. Якщо машини, то престижні, і на усі випадки життя. Якщо відпустка, то на знамениті курорти й обов"язково бізнесом-класом.

Зараз ви читаєте новину «Модель Коршунову вбили в США через $500 000? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі