четвер, 21 жовтня 2010 15:25

Мобільний оператор Beeline зникне наступного року

Мобільний оператор Beeline зникне наступного року

2011 року оператори стільникового зв'язку "Київстар" та Beeline об'єднають мережі, повідомив сьогодні президент компанії "Київстар" Ігор Литовченко:

"Це дозволить збільшити покриття та оптимізувати експлуатаційні витрати. Відповідно, збільшиться прибутковість. В нашій компанії працює 4 тисячі працівників, у Beeline — дві тисячі. Злиття дозволить зменшити штат на 1500 осіб. Ми очікуємо, що після злиття "Київстару" з Beeline щоквартальна виручка компанії зросте до 3 мільярдів доларів, - повідомив gazeta.ua Ігор Литовченко. - Частину ретрансляторів у місцях, де вони перекривають одне одного, знімемо. З 2011-го існуватиме три мережі "Київстар", "Київстар-бізнес" та Djuice.

Нині налічується понад 2 млн абонентів Beeline та 22 млн "Київстару" та Djuice. У 2009 році "Київстар" володів 40% стільникового зв'язку в Україні З початку діяльності у розвиток бізнесу вкладено 18 млрд грн. За минулий рік отримав 12 млрд валового доходу.

Компанії Telenor ASA та Altimo Holdings&Investments Ltd, що володіють двома операторами, об'єднаються в компанію Vimpelсom Ltd. Антимонопольний комітет України дав свій дозвіл 18 жовтня. Контрольний пакет Vimpelсom Ltd, за словами Ігоря Литовченка, належить інвесторам з Нідерландів.

Зараз ви читаєте новину «Мобільний оператор Beeline зникне наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі