середа, 26 вересня 2012 10:30

Міліція встановила особу погрожуючого журналістці СТБ

Міліція встановила особу погрожуючого журналістці СТБ
Фото: telekritika.ua

Міліція встановила людину, яка телефонувала і погрожувала журналістці Ірині Федорів і її родині. Про це вона написала в своєму блозі на Українській правді.

"Ім'я зловмисника в інтересах слідства поки не розголошуємо. Правоохоронці намагаються вичислити, з ким він може бути пов'язаний", - сказала Федорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяну Чорновіл облили зеленою фарбою у Львові

"Після того, як я написала заяву про злочин, до мене пізно ввечері приїхали співробітники МВС і вже вранці Анатолій Кислий, заступник Начальника ГУ МВС України в Київській області, проінформував мене про те, хто мені телефонував з усіма даними" дзвонаря ", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столична прокуратура "завалила" суд позовами щодо забудови Біличанського лісу

"Моє звернення оперативно розглянув і координував роботу начальник департаменту карного розшуку Василь Паскал, за що йому особисто дуже вдячна", - написала вона і додала, що вдячна всім працівникам МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надихнувшись анекдотом Путіна, західні ЗМІ зібрали колекцію секс-порад відомих політиків

Як відомо, Федорів погрожували невідомі, вимагаючи припинити займатися професійною діяльністю. За словами журналіста, після аналізу ситуації з редакцією прийшли до висновку, що погрози можуть стосуватися теми незаконної роздачі Біличанське лісу у приватну власність.

Зараз ви читаєте новину «Міліція встановила особу погрожуючого журналістці СТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі