вівторок, 29 вересня 2015 13:28

Мікрорайон Сімферополя, де проживають кримські татари, оточили російські силовики

Мікрорайон Сімферополя, де проживають кримські татари, оточили російські силовики

З ранку 29 вересня мікрорайон Сімферополя "Фонтани", де переважно проживають кримські татари, знаходиться в оточенні озброєних силовиків.

Про це повідомляє координатор комітету із захисту прав кримськотатарського народу, член Меджлісу Ескендер Барієв, передають Крим.Реалії.

За його інформацією, по вулицях мікрорайону розставлені автоматники, що лякає місцеве населення.

"У мікрорайоні Фонтани по всіх вулицях розставлені автоматники. У даному мікрорайоні переважно проживає кримськотатарське населення. За наявною інформацією, цю операцію можна назвати просто затриманням підозрюваного, а реальне залякування народу. Близько 150-200 людей з автоматами і кулеметами, снайпери. І все це бачать діти ... ", - написав Барієв на своїй сторінці в соцмережі" Фейсбук ".

Він просить людей дотримуватися спокою і повідомляти правозахисникам у разі неправомірних дій силовиків.

Офіційні коментарі місцевої влади та правоохоронців відсутні.

Раніше повідомлялося, що другу добу в оточенні збройних силовиків знаходиться село Чистеньке під Сімферополем.

Як пояснили місцевим жителям правоохоронці, ведеться пошук чоловіка, підозрюваного у вбивстві медиків у Сімферополі. Проводиться побудинковий обхід, обшукують сараї, занедбані будівлі.

Нагадаємо, що 26 вересня після збройного нападу на станцію "швидкої" меддопомоги в Сімферополі, поліція оголосила план "перехоплення". Правоохоронці розшукують за підозрою в нападі жителя Сімферополя Бекіра Небієва, 1960 року народження.

Зараз ви читаєте новину «Мікрорайон Сімферополя, де проживають кримські татари, оточили російські силовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі