неділя, 27 лютого 2022 22:54

"Ми не хочемо боятися. Будь ласка, зупиніть війну! - діти записують тремтливі відео
1

В Україні четвертий день триває війна з Росією. За цей час загинуло 16 дітей. Окупанти атакують мирне населення - обстрілюють житлові райони. Українські діти записали відео із закликами зупинити війну.

Gazeta зібрала емоційні записи із зверненням українських дітей.

Юні гравці футбольних команд зі всієї України записали відео із закликом зупинити війну. Хлопці говорять, що хочуть грати футбол у мирній країні, бути щасливимм у своєму місті, вчити українську історію, хочуть жити у своєму домі, проводити час у місці, де люди усміхаються". Завершують відео із слоганом: "Українські діти проти війни".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 𝐌𝐚𝐜т𝐞р 𝐌яч𝐚 ⚽ 𝐔-𝟏𝟒 (@mb_u14)

Українські старшокласники шістьма мовами благають світ зупинити війну.

Відео діти записали під час звучання сирени. Своє звернення озвучили українською, російською, англійською, німецькою, французькою, іспанською мовами.

"Ми хочемо мирно вчитися та жити! Ми не хочемо боятися. Будь ласка, зупиніть війну!"- йдеться у повідомленні.

Журналіст Ігор Мосійчук опублікував відео на Facebok із підписом "Нічого такого, просто діти просять Путіна та росіян припинити війну на території України.

Тримайтеся, малеча".

На запису діти по черзі просять зупинити війну, вимагають вивести російські війська. Дівчинка на відео запитує у росіян навіщо їм ця війна? Ми хочемо мирно жити. Інша дівчинка із братиком-немовлям на руках каже: "Боже, спаси і збережи Україну".

Користувачка Оксана Пяташ опублікувала відео, на якому дівчинка читає вірш Миколи Уманця "Нам не треба війни". Підписала хештегами "ні війні", "діти проти війни".

Нам не треба війни, не треба -
Ми за спокій і мир на Землі,
Щоб не коршаки в чистому небі,
А космічні пливли кораблі,
Щоб щасливо зростали діти
І не бачили жаху війни,
Щоб зловісний воєнний вітер
Був розвіяний вітром весни.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 🌱𝙍𝙊𝙆𝙎𝙊𝙇𝘼𝙉𝘼🌱 (@roksolana.piatash)

В Instagram група кастиннгів для дітей виставила відео зі звернення до росіян і закликом припинити стріляти. Просять, щоб окупанти повернулися додому. Дівчинка зачитала Псалом Давида.

Відео підписали російською та англійською - для тих, хто вважає, що в Україні немає війни, для тих, хто хоче знати, що відбувається. Нехай ті, хто прийшов звільнити, подивиться у ці очі! Ми запускаємо флешмоб! Діти України благають про мир! На відео дівчинка каже: "Україна - наша батьківщина". Припиняйте сріляти і повертайтесь додому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ✮ ДЕТСКИЕ КАСТИНГИ КИЕВ ✮ (@kidscastua)

Дівчинка під звуки гімну записала звернення. У якому розповіла, що ми щиро любимо свою країну і ми ніколи не віддамо її. Завершила фразу гаслом "Слава Україні". А тоді перейшла на російську з проханням забрати літаки, зброю, танки. Закінчила фразу "Русские корабли, идите нафиг".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Виктория Малина (@sv_malina_sv)

Дівчинка на вигляд 6 років записала звернення до Володимира Путіна, щоб той відкликав свої війська. Відео за 2 дні набрало 11 тисяч переглядів.

Користувачка під нікнеймом iuliatkachuk0707 опублікувала в Instagram відео, на якому дівчинка звертається до Володимира Путіна, що з закликом, що не треба нас рятувати, ми хочемо жити в Україні. Залиште нас у спокої.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юля Ткачук (@iuliatkachuk0707)

Хлопчик звертається російською до росіян, що Україна - це наша родина. Не стріляйте, йдіть до себе додому. І зачитав молитву "Отче наш".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ⚡Глобин Лука⚡ (@globin.lyka_official)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовно і цілодобово: в Україні запрацювала платформа ментального здоров'я

Українські зірки разом зі своїми дітьми також закликають зупинити війну

Танцюристка Ілона Гвоздева записала коротке відео з сином на руках зі словами: "Синочок, скажи - Путін, пака".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ілона Гвоздьова | Dancer (@ilonagvozdeva)

Співачка Онука написала пост в Instagram і виставила фото з сином.
Вам не вистачить духу нас подолати. Зі станцією - ви не впораєтесь, не вистачить клепки. За нами правда, віра, Бог, світ. Ви тупо оху*ваєте від нашого супротиву. Далі більше! І ніч вистоїмо. І ранок. А всі російські "діячі", що тупо мовчать, - все повернеться. Ми вдома. Під обстрілами. Я не втікатиму! Руками розірву, скільки стане сил! До ранку!

Співачка Онука з сином у соцмережах опублікувала звернення до росіян, що їм нас ніколи не завоювати.
Фото: Instagram

Українські знаменитості розповіли у соцмережах про страшні події в країні під час нападу Росії. Так вони намагаються всьому світу показати правду про війну.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не хочемо боятися. Будь ласка, зупиніть війну! - діти записують тремтливі відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі