вівторок, 04 березня 2008 17:08

Меркель прибуде до Росії 8 березня для розмови з Путіним та Медведєвим

Федеральний канцлер Федеральної Республіки Німеччина Ангела Меркель 8 березня прибуде до Москви з офіційним візитом, повідомляє Reuters з посиланням на німецький уряд.

Програмою візиту передбачаються переговори з президентом Росії Володимиром Путіним і окрема зустріч з обраним президентом Росії Дмитром Медведєвим в понеділок.

Канцлер Німеччини стане першим високопоставленим гостем, з яким зустрінеться після остаточного підведення підсумків голосування кандидат, який виграв президентські вибори в Росії.

"Будьте упевнені, що Німеччина залишиться надійним партнером і докладе всі зусилля в двосторонній співпраці", - сказано в листі Меркель, адресованому Медведєву напередодні візиту.

Меркель, яка вивчала російську мову раніше в комуністичній Східній Німеччині, приїде до Москви, настроєна критичніше в порівнянні з її попередником Герхердом Шрьодером.

Варто відзначити, що позиція канцлера стосовно відношення до Росії достатньо змінна: від критики Путіна в питанні придушення демократичних основ в країні до посередницької місії між колишніми антагоністами "холодної війни" Москвою і Вашингтоном, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Меркель прибуде до Росії 8 березня для розмови з Путіним та Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі