пʼятниця, 29 лютого 2008 08:58

Мер Нью-Йорка знає, хто стане президентом США

Незалежний кандидат, а не номінант Республіканської чи Демократичної партій переможе на президентських виборах в США у листопаді 2008 року, заявив мер Нью-Йорка і один з найбагатших бізнесменів США Майкл Блумберг у власній статті, опублікованій у "Нью-Йорка таймс".

"Я переконаний, що незалежний підхід є істотно важливим принципом управління нашою нацією, і що незалежний кандидат може перемогти на президентських виборах", – пише він.

Менеджер, статок якого оцінюється в 5 мільярдів доларів, знає зсередини партійне життя: він побував членом і Демократичною, і Республіканською партій, а влітку минулого року оголосив, що вийшов з партійних лав.

"Як бізнесмен, я ніколи не вірив, що яка б то не була партія має відповіді на всі питання, а як мер я лише переконався в справедливості цієї думки", – відзначає Блумберг.

Він висловив деяке розчарування щодо програм нинішніх партійних кандидатів, знайшовши їх надмірно ідеологізованими, тоді як для виходу із стагнації, в якій опинилися США, потрібний "просто здоровий глузд" і нові ідеї.

Мер Нью-Йорка вчергове підтвердив, що особисто не має наміру брати участь у президентських перегонах, проте готовий підтримати всіма ресурсами потенційного незалежного кандидата, який продемонструє прагматичний, а не партійний підхід, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Мер Нью-Йорка знає, хто стане президентом США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі