пʼятниця, 01 березня 2013 13:30

Мер Луганська ледве не випав з маршрутки та покатався на тролейбусі

Мер Луганська ледве не випав з маршрутки та покатався на тролейбусі
Фото: luganews.com

Мер Луганська Сергій Кравченко зранку 1 березня катався на громадському транспорті. Перевірити, як працює міський транспорт мер вирішив давно, про що повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі. Проте, яким буде маршрут, ніхто не знав.

Пресу не запрошували, разом з мером була лише місцева журналістка Злата Волконська.

"Маршрутка була повна. Ми з мером стояли на сходинках, - розповідає вона. Проїхали лише одну зупинку, і в маршрутці відчинилися дверцята. Водій навіть не загальмував. Мер ледве втримався на ногах. Намагався її зачинити, але потім зрозумів, що вона поламана", - розповідає журналістка.

За словами журналістки, пасажири з подивом дивилися на мера, деякі знімали його на мобільні телефони.

Після подорожі у маршрутці Кравченко пересів на тролейбус, де активно спілкувався з бабусями. У тролейбусі до мера підійшов контролер та попросив пред'явити квиток на проїзд.


"Кравченко сказав, що хоче ввести практику проїзду у громадському транспорті, як для себе, та і для своїх заступників, - говорить Волконська.

Вже пересівши з громадського транспорту у власну автівку, мер поділився враженнями від ранкової поїздки.

"Це, передусім, брудна машина, повний автобус, погані дверцята. Але люди спокійно їздять, черг на зупинках немає", - каже мер.

Міський голова також вирішив реформувати луганський транспорт. Каже, що влітку у місті зроблять нову транспортну мережу, проведуть нові конкурси на перевезення пасажирів. Мер говорить, що його мета звільнити місто від маленьких та незручних маршруток і замінити їх великими та середніми автобусами.

"Якість обслуговування це основне завдання. Також має бути графік руху, а водії мають бути вдягнені в уніформу", - поділився планами міський голова.

 

Зараз ви читаєте новину «Мер Луганська ледве не випав з маршрутки та покатався на тролейбусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі