вівторок, 17 лютого 2009 12:21

Медведєв незадоволений Путіним

Медведєв незадоволений Путіним
Дмитро Медведєв збирається щомісячно виступати по телебаченню з інтерв"ю про положення в країні, розповідає Frankfurter Rundschau. "Дуже важливо говорити правду і розповідати про ті труднощі, які сьогодні переживає країна", - сказав він в суботу. Агентство "Росбалт" розцінило ці слова як "черговий крок публічного посилення позицій президента".

Схоже любов між Путіним та Медведєвим закінчилася

Протягом всіх дев"яти місяців перебування Медведєва у влади, пише автор статті Штефан Шоль, політичні еліти вишукували ознаки боротьби за владу між прем"єром і президентом, що тільки починає зароджуватися. Минулого тижня всіх вразив олігарх у вигнанні Борис Березовський. "Путін і його наближені намагаються інвестувати російські "брудні гроші" по всьому світу", - заявив він.

Розбіжностей між Путіним та Медведєвим не виключає політолог Володимир Прібиловський. "Вочевидь, Березовський поставив свої останні копійки на цей можливий конфлікт. І на захід кар"єри Путіна".

Дійсно, схоже, що любов між Путіним та Медведєвим закінчилася, відзначає німецький журналіст, приводячи для прикладу виступ Медведєва, де той розкритикував антикризову політику кабінету Путіна, призначення Микиту Білих губернатором Кіровської області, а також деякі інші факти.

Крім того, в даний час російські ЗМІ міркують про "лінію фронту, що пролягає між Путіним, бюрократією та органами безпеки з одного боку, та Медведєвим, бізнесменами та реформаторами, орієнтованими на вільний ринок, - з іншого", відзначає Штефан Шоль.

За матеріалами InoPressa.ru

Зараз ви читаєте новину «Медведєв незадоволений Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі