середа, 10 жовтня 2007 10:21

Мати потерпілого в ДТП рятувальника хоче подати позов на дружину Расторгуєва

Родичі співробітника МНС, що постраждав у аварії, збираються подати до суду на дружину Миколи Расторгуєва, з вини якої сталося ДТП, пише "Твой День". 24-річний Дмитро Жидков, що отримав найбільш серйозні травми, вже переніс одну операцію, але, як і раніше, знаходиться у важкому стані.

ДТП сталося в понеділок. "Форд-Експедишн", за кермом якого була дружина лідера "Любе", виїжджав із узбіччя на проїжджу частину. Не чекаючи, поки проїдуть усі машини, Наталія вирулила в проміжок потоку і, не впоравшись із управлінням, виїхала на стрічну смугу і врізалася в "газель" загону МНС міста Долгопрудне.

Четверо постраждалих рятувальників швидка забрала ще до приїзду співробітників ДІБДР. Андрій Зайцев, Сергій Курілкін і Дмитро Кизіков після огляду лікаря і надання першої допомоги були відправлені на амбулаторне лікування. А лікар рятувальної бригади Дмитро Жидков із серйозною черепно-мозковою травмою був доставлений у реанімацію. Сама винуватиця аварії Наталія Расторгуєва практично не постраждала.

Найважче довелося Дмитру Жидкову. Вчора в одній із московських клінік йому зробили операцію. З реанімації його перевели у відділення черепно-лицьової хірургії. Поряд з потерпілим постійно знаходиться його дружина Ірина. А вдома на батька чекають двоє маленьких дітей - 4-річний Данило і 3-річна Настя.

- Діма досі не може говорити, - поділилася мама рятувальника Олена Станіславівна. - У нього зламані щелепа і ніс, вибито зуби. Невістка порадила мені поки що не приходити в лікарню. Говорить, що на мого сина зараз дуже важко дивитися. Мені залишається тільки чекати новин від неї і від лікарів. На роботі мені порадили подати до суду. І я б хотіла це зробити, але боюся, що нам не по силах дорогі послуги адвокатів. У нас немає на це грошей...

Зараз ви читаєте новину «Мати потерпілого в ДТП рятувальника хоче подати позов на дружину Расторгуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі