вівторок, 08 вересня 2015 16:11

Матері добровольців "Азову" плели маскувальні сітки під пісні Мочанова
19

Фото: Олег ЖМАЧЕНКО

Днями на навчально-тренувальній базі полку "Азов", що у Києві, відсвяткували "День азовських матерів".

На показові тренування, концерт і фотовиставку запросили матерів добровольців, які проходять тут вишкіл перед відправкою у зону АТО.

"Навіть не знала, що хлопці щодня так виснажуються. Спершу розминка і біг, потім — смуга перешкод. А потім, не зупиняючись, інструктаж, як поводитись зі зброєю в екстремальних умовах і в засідці", - каже Марина Євгеніївна, мати одного з добровольців.

Виступити на концерті приїхали співачки Галина Волощук, Марта Адамчук і переможниця "Фабрики Зірок-4" Юлія Руднєва.

"Пісню Тіни Кароль "Україна" виконала молодша сестра одного з бійців "Азову" - юна співачка Вікторія Олійник. Цікаво, що дівчинка сама нам написала, запропонувала свій виступ. Дуже хотіла цим порадувати свого брата, який зараз проходить вишкіл на навчально-тренувальній базі, - коментує Ольга Касьян зі "Всеукраїнського Альянсу Бійців та Волонтерів АТО".

Автогонщик, журналіст, волонтер і телеведучий Олексій Мочанов підготував для свого виступу велику концертну програму. За словами Мочанова, йому сподобалась футболка, яку йому подарували бійці. На її звороті написано "я допомагаю президенту", а спереду наклеєне оголошення "продається завод Рошен" із номером телефону Адміністрації Президента.

Протягом дня вся територія тренувальної бази була поділена на тематичні зони. Діти і батьки плели маскувальні сітки для бійців АТО, фотографувалися з рекрутами і дивилися фотовиставку. 

Зараз ви читаєте новину «Матері добровольців "Азову" плели маскувальні сітки під пісні Мочанова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі