вівторок, 01 липня 2008 10:52

Мадонна продемонструвала закінчення сімейного життя з Гаєм Річі (ФОТО)

На минулих вихідних Мадонну переслідували посилені наряди папарацці, розбурхані чутками про її розлучення. І полювання на знаменитість принесло свої плоди: вперше за останні роки співачка зняла обручку. Репортерам вдалося зобразити руку поп-діви, на одному з пальців якої залишився лише незасмаглий слід від їх шлюбу з Гаєм Річі.

Вже з"явилися перші версії з приводу причини розриву між Мадонною і Гаєм - нібито справа у фанатичному відношенні поп-діви до Каббали.

Але навіть розлучення і тумбочка між ліжками не відверне Медж від улюбленого заняття: уїкенд вона провела в нью-йоркському каббалістичному центрі. Мадонна, наряджена в атласні червоні шорти з рюшикамі, затягнула на службу сина Рокко (від Гая Річі), старшу дочку Лудрес разом з її біологічним татом Карлосом Леоном, а також прийомного малавійського хлопчика Девіда Банду. Останній мирно спав на плечі у няні, поки божевільна мати обертала дітей в свою віру.

Що стосується Гая Річі, то за одними відомостями він зараз працює над новим проектом в Лондоні, а за іншими - рвонув терміново до Нью-Йорка, щоб ще раз спробувати врятувати своє сімейне життя, що розвалюється. Але найголовніше, - на останніх фото, зроблених днями в британській столиці, у Гая на руці також відсутня обручка, повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна продемонструвала закінчення сімейного життя з Гаєм Річі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі