вівторок, 04 грудня 2012 10:46

Львівському готелю, де зупинявся Янукович, дали п'ять зірок
6

Фото: Фото: Ольга Швед

Львівському готелю "Цитадель Інн" офіційно надали статус "п'ятизіркового". Готель пройшов сертифікацію у Державному агентстві України з туризму і курортів. Це перший готель такого класу у Львові.

Готель розташований неподалік центру міста. Його побудували у 2009 році у східній вежі історично-культурного ландшафтного комплексу "Цитадель". Башту збудували ще за Австро-Угорської імперії в другій половині 19 ст. Під час війни тут був табір для військовополонених. Реконструкція башти під готель тривала близько 3 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас в стране цель — каждому человеку по забегаловке"

У готелі є 13 номерів категорії "Стандарт", 11 номерів категорії "Суперіор" та 2 номери класу "Люкс". Номер стандарт для однієї особи коштує 1190 грн, класу "Суперіор" 1590 гр, Люкс- 2990 грн. У вартість входить сніданок. Є номер адаптований для людей із особливими потребами. У ресторані та лоббі-барі пригощають європейською та українською кухнею. Усі працівники володіють кількома мовами, беруть участь у всеукраїнських та закордонних тренінгах та навчанні. У закладі є власний винний погреб та досвідчений сомельє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим очолив рейтинг "найперспективніших курортів" планети за даними National Geographic

"Аби отримати усі п'ять зірок, потрібно виконати майже 400 пунктів, -  каже маркетолог готелю "Цитадель Інн" Белла Рапопорт.  - Готелі із чотирма зірками мають їх усього 90. Згідно з цими вимогами, у готелі вищого класу повинен бути вертолітний майданчик, цілодобова обслуга номерів. Для гостей із особливими потребами готельєри повинні створити належні  умови. Повинен бути СПА-центр, фітнес-зал, конференц-зал та спеціальні приміщення для ділових зустрічей. Усе це ми могли забезпечити. Наші клієнти завжди задоволені та почувають себе як вдома. Щороку готель проходитиме переатестацію. "

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів закидали сміттям

Кілька років тому у готелі зупинявся Президент Віктор Янукович із командою. Тоді посилили охорону у всьому готелі. Під час футбольного чемпіонату  Євро-2012 готель був  лише частково заповнений. Власники кажуть, така проблема була і у всіх львівських готелів, які співпрацювали із недобросовісною туристичною компанією.

 

Зараз ви читаєте новину «Львівському готелю, де зупинявся Янукович, дали п'ять зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі