понеділок, 08 листопада 2010 10:12

Леді Гага стала тріумфатором європейського MTV

Леді Гага стала тріумфатором європейського MTV

У Мадриді ввечері 7 листопада відбулася урочиста церемонія вручення щорічних нагород європейського MTV, повідомляє Associated Press.

Найбільше число нагород отримала Леді Гага, яка перемогла в номінаціях "Краща співачка", "Кращий поп-виконавець", а також в категорії "Краща пісня" з "Bad Romance". Всього Леді Гага була висунута на здобуття п'яти нагород європейського MTV за 2010 рік.

Кеті Перрі, яка також претендувала на перемогу в п'яти номінаціях, отримала, у результаті, нагороду лише за "Краще відео" - "California Gurls".

У числі інших володарів нагород європейського MTV опинилися: Джастін Бібер, який переміг в двох номінаціях, зокрема, "Кращий співак", Linkin Park - "Кращий концертний виступ", Thirty Seconds to Mars - "Кращий рок-виконавець" і Paramore - "Кращий альтернативний виконавець".

Крім того, нагороди MTV отримали Емінем, визнаний кращим хіп-хоп виконавцем, і Енріке Іглесіас, який переміг в номінації "Кращий іспаномовний співак". Кращим новим артистом стала співачка Кеша, а нагороду за світовий концертний тур (World Stage) отримала група Tokio Hotel. Володарями почесної нагороди "Всесвітня ікона MTV" стала група Bon Jovi.

В рамках церемонії вручення нагород був оголошений і володар нагороди в категорії "Кращий європейський артист", в якій змагаються переможці регіональних відбіркових турів. Від Росії на здобуття цієї нагороди був висунутий Діма Білан, програвши, у результаті, представнику Італії Марко Менгоні.

Щорічна церемонія вручення нагород європейського MTV - найбільший захід музичного телеканалу, що проводиться за межами США. Церемонія щороку проводиться в різних містах Європи. У листопаді 2010 року нагороди європейського MTV були вручені в 17-й раз.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага стала тріумфатором європейського MTV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі