вівторок, 08 грудня 2009 11:03

Леді Гага співала для Єлизавети ІІ під стелею (ФОТО)

Більше тисячі зірок виступили напередодні перед Королевою Великої Британії Єлизаветою ІІ та англійською публікою в місті Блекпул на щорічному благодійному шоу Royal Variety, повідомляє The Telegraph.

Серед зірок була і епатажна співачка Леді Гага, яка вдягнулася трохи скромніше, ніж зазвичай, пом"якшивши свій обурливий стиль для зустрічі з Королевою.


Вона була вдягнута в палаючу червону сукню та шестиметровий плащ з комірцем в стилі "Єлизаветиної епохи". Під час виступу Гага грала на "плаваючому" фортепіано, яке було підвішене в повітрі на гігантських ходулях.

"Добрий вечір усім поважним гостям! Дайте мені почути, як дзеленчать ваші коштовності! Мій батько сьогодні в цьому залі і я написала для нього цю пісню. Вона називається "Німий" (Speechless)", - вигукнула співачка на сцені.


Окрім Леді Гаги королева насолодилася насиченим шоу, на якому виступали найвідоміші співаки, комедіанти і танцюристи.

Публіка також із захопленням привітала голлівудську легенду Бетт Мідлер, коли вона вийшла на сцену, щоб виконати дві класичні пісні "In My Life" та "Wind Beneath My Wings".

Після концерту Королева знайшла час і особисто поспілкувалася з кожною зіркою.

Леді ГаГа не зізналася пресі, про що вони говорили з Королевою.

"Це особисте", - сказала вона.

Доходи від показу шоу підуть до благодійного фонду, який дбає про артистів, яким необхідна допомога через старість, погане здоров"я або під час важких часів.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага співала для Єлизавети ІІ під стелею (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі