вівторок, 28 серпня 2007 16:18

Лариса Доліна попозувала для чоловіка в купальнику (ФОТО)

Лариса Доліна під час великого туру півднем Росії влаштувала своєму чоловікові справжній медовий місяць. А опинившись в горах, Лариса Олександрівна позувала для свого чоловіка Іллі Спіцина в купальнику.

Будучи в Сочі, подружжя не відмовило собі в задоволенні відпочити в горах. На Червоній Поляні вони провели декілька днів. Як тільки сім"я приїхала в заплановане місце, тут же відправилася на гірську річку, і Лариса Олександрівна, не злякавшись дуже низької температури води, миттю в неї упірнула. Річка брала початок в льодовику, і температура води в ній ледве досягала 10 градусів".

Там же Лариса Олександрівна після купання попозувала для чоловіка в купальнику, перетворивши свій відпочинок на романтичний медовий місяць.

Незабутні враження у подружжя залишила і поїздка на яхті "Кристина Про" по Середземному морю. Долина з чоловіком і їх друзі потрапили в справжню бурю. Шторм, який досягав близько 5 балів, примусив групу з 25 чоловік не на жарт злякатися.

"Досить складно було пережити такий страшний шторм, - продовжують друзі співачки. - Яхту кидало з одного боку в інший, і при такій бурі не можна було виходити на палубу. Ларисі Олександрівні і її чоловікові Іллі доводилося приймати різні засоби від заколисування, тому що ніхто не був в змозі пережити таке буйство стихії", пише "Твій ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Лариса Доліна попозувала для чоловіка в купальнику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі