субота, 10 лютого 2007 14:57

Космічна галузь України збільшила об"єми продажу своєї продукції

Підприємства космічної галузі України 2006 року збільшили об"єми реалізації товарної продукції у порівнянні з 2005 роком на 31,5% - майже до $372 мільйонів. Такі дані навели у Національній космічній агенції України (НКАУ). Об"єми виробництва минулого року виросли на 28,4%.

Найбільших темпів зростання об"ємів реалізації досягли виробниче об"єднання "Південний машинобудівний завод ім. А.Макарова", "Київпристрій", "Укркосмос", ЦКБ "Арсенал".

Розробка підприємствами інвестиційних проектів, що мають визначальне значення для розвитку космічної галузі, є одним з пріоритетів НКАУ на 2007 рік. До першочергових завдань відноситься ухвалення нової Загальнодержавної космічної програми на 2007-2011 роки, реалізація сумісного з Бразилією проекту "Циклон-4", підготовка до запуску супутників EgytSat і "Сич-2".

НКАУ налаштоване на поглиблення і розширення міжнародної співпраці у сфері космічної діяльності з Росією, США, Китаєм, Європейською космічною агенцією, країнами Європи, Азії і Латинської Америки, повідомляє РБК-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Космічна галузь України збільшила об"єми продажу своєї продукції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі