вівторок, 09 лютого 2021 15:15

Кому треба налягати на банани і сухофрукти – медичний гороскоп на 9 лютого

Кому треба налягати на банани і сухофрукти – медичний гороскоп на 9 лютого
Уваги потребує травна система. Не перевантажуйте шлунок. Фото: pixabay.com

9 лютого невдалі різкі рухи можуть спричинити ушкодження суглобів. Будьте обачні під час тренувань. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Обережно рухайтеся слизькими вулицями, - говорить астрологиня. - Не час планувати вагітність. Репродуктивна система даватиме збої. Уваги потребує травна система. Не перевантажуйте шлунок. Налягайте на банани, гранати й хурму. Левам і Скорпіонам слід збагатити раціон сухофруктами. Покращити самопочуття допоможе траволікування і плаванням. Запишіться у басейн, відвідайте сауну".

Овен

Збільшується кількість хворих на астму. Намагайтеся не провокувати алергійні реакції. Не підбирайте нову косметику.

Телець

Відвідайте стоматолога. Поставлені пломби триматимуться довго. Не варто проводити процедури під наркозом. Організм слабко реагуватиме на знеболювальні.

Близнюки

Самопочуття покращується. Хвороби відступатимуть. Підтримуйте здоровий спосіб життя. За можливості відмовтеся від ліків.

Рак

Відчуватиметься оніміння в кінцівках. Мерзнутимуть руки й ноги. Стимулюйте повноцінний кровообіг. Починайте ранок з контрастного душу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в Україну прийде весна: прогноз синоптика

Лев

Відмовтеся від страв, що подразнюють слизову шлунку. Не провокуйте появи виразкових процесів. Пийте настої цілющих трав.

Діва

Добрий час для проведення профілактики захворювань органів зору. Відмовтеся від роботи за комп'ютером. Відпочинок перед телевізором замініть на прогулянку.

Терези

Турбуватимуть наслідки після перенесених застуди й грипу. Активно боріться з сухим кашлем. Стимулюйте виділення мокротиння.

Скорпіон

Завітайте до сауни. Поплавайте у прохолодній воді басейну. Контраст температур викликатиме відчуття бадьорості та омолодження.

Стрілець

Розпочніть лікування гаймориту й риніту. Добрий результат дадуть фізіотерапевтичні процедури. Не варто спати з відкритими вікнами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка показала, як фіни гріють свої автомобілі в лютий мороз

Козеріг

Уникайте тривалого перебування серед численного натовпу. Стережіться захворювання на вірусні інфекції дихальних шляхів.

Водолій

Підберіть собі оздоровчу програму. Добрий час для активізації внутрішніх сил організму.

Риби

Спостерігатиметься тенденція до зниження кров'яного тиску. Гіпотонікам слід подбати про себе. Можливі запаморочення.

Астрологиня попередила, що треба встигнути зробити до весни.

Зараз ви читаєте новину «Кому треба налягати на банани і сухофрукти – медичний гороскоп на 9 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі