пʼятниця, 06 квітня 2007 14:17

Комп"ютерна гра допоможе американцям вивчати хімію

Два професори навчального закладу Purdue University в Індіані (США) створили комп"ютерну гру, яка повинна допомогти студентам у вивченні хімії.

Творцями програми стали професор хімії Габріела Уївер і професор комп"ютерних графічних технологій Карлос Моралес. Відзначимо, що Моралес раніше вже брав участь у розробці ігор для консолі Xbox.

Навчальна гра пропонує користувачам врятувати Землю від глобального потепління, знищивши атомний реактор, збудований прибульцями. Студентам належить пройти через сім приміщень, у кожному з яких необхідно виконати яке-небудь завдання, що перевіряє знання хімічних процесів.

– Прослуховування лекцій і проходження тестів – зовсім не те ж саме, що пізнання реального світу. Я був приголомшений тим, як гравці занурюються в мікросвіти комп"ютерних ігор, як ці світи функціонують, як користувачі з часом вчаться й освоюються в цих світах, – заявив Моралес, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Комп"ютерна гра допоможе американцям вивчати хімію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі