середа, 24 лютого 2010 16:32

Колумбійську топ-модель розшукує Інтерпол за організацію жіночого наркокартелю

Колумбійську топ-модель розшукує Інтерпол за організацію жіночого наркокартелю

Колишня колумбійська манекенниця Анхі Сансельменте Валенсія  оголошена в міжнародний розшук. За даними спецслужб, 30-річна модель організувала один з найбільших у світі ланцюжків постачання кокаїну в Європу з Латинської Америки.

Валенсія була подругою мексиканського наркобарона на прізвисько "Монстр". Минулого року вони розлучилися, і жінка вирішила відкрити власний бізнес. У схемі її контрабанди брали участь тільки дівчата-манекенниці, які перевозили кокаїн кожного разу, коли літали на покази і зйомки до Великобританії.

За деякими даними, постачання були настільки масштабними, що дівчата, які перевозили кокаїн, вилітали з Колумбії, Мексики та Аргентини кожного дня. У грудні в аеропорту Буенос-Айреса зловили 21-річну модель з 55 кілограмами кокаїну. Вона дала свідчення, завдяки яким наступної доби вдалося затримати ще трьох учасників злочинного співтовариства.

Імовірно, Анхі Сансельменте Валенсія переховується в Аргентині чи Мексиці. Поліція намагалася вистежити жінку за документами її шпіца, але собака виявилася зареєстрованою за адресою, де розташований покинутий склад.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Колумбійську топ-модель розшукує Інтерпол за організацію жіночого наркокартелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі