пʼятниця, 10 жовтня 2008 13:59

Кокойти вручив російським миротворцям медалі "Захисник Вітчизни"

Влада Південної Осетії нагородила російських миротворців медалями "Захисник Вітчизни" і "За службу на варті миру в Південній Осетії", повідомляє "Интерфакс". Відповідний указ підписав президент республіки Едуард Кокойти.

За інформацією агентства, серед нагороджених були 54 людини, крім того 23 миротворці отримали почесні грамоти. Медалями "Захисник Вітчизни" було посмертно нагороджено двох офіцерів, загиблих 3 жовтня під час вибуху біля штабу миротворців в Цхінвалі.

Нагадаємо, що 18 серпня, незабаром після завершення військових дій в Грузії, президент РФ Дмитро Медведєв нагородив військовослужбовців 58-ої армії, які особливо відзначилися. 19 осіб було нагороджено Орденом Мужності, вісім - Георгіївським хрестом четвертого ступеня, двоє отримали медаль "За відвагу".

В кінці вересня отримали нагороди і грузинські військовослужбовці (всього більше 90 людей). У прес-релізі Міністерства оборони республіки йшлося, що ордени і медалі вручені їм за "збереження територіальної цілісності Грузії".

Зараз ви читаєте новину «Кокойти вручив російським миротворцям медалі "Захисник Вітчизни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі