понеділок, 04 вересня 2023 06:00

Кого початок тижня щедро винагородить сюрпризами - гороскоп на 4 вересня

Кого початок тижня щедро винагородить сюрпризами - гороскоп на 4 вересня
Ви отримаєте усе, чого забажаєте. Упевнено рухайтеся до своєї цілі. Фото: pixabay.com

4 вересня оцініть свої здобутки влітку. Подумайте, що заважало вам успішно вирватися вперед. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Будьте обережні з бажаннями, - говорить астрологиня. – Вони швидко здійсняться. Початок місяця виявиться знаковим. Якщо щось не вдається, подякуйте долі і рухайтеся далі. Ангел-охоронець відведе вас від неприємностей. Захочеться пожити у своє задоволення. Усі справи відійдуть на другий план. Не захоплюйтеся азартними іграми. Уникайте багатолюдного застілля. Вас дратуватимуть співбесідники. Ризикуєте наговорити зайвого. Початок тижня щедро винагородить сюрпризами Терезів і Водоліїв. Ви отримаєте усе, чого забажаєте. Упевнено рухайтеся до своєї цілі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відкладіть справи, які можуть зачекати. Більше часу присвятіть самоосвіті. Це невдалий період, аби проходити співбесіду. Не слід купувати вживаний одяг і змінювати косметику. Спровокуєте висип на шкірі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Доведеться обирати між кар'єрою та особистим. Вдало поєднувати їх поки не вдасться. Назріє сварка між батьками та дітьми.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто розповідати подробиці особистого життя друзям і колегам. Добрий час для початку занять з плавання. Особливо якщо шукаєте спосіб боротьби із зайвою вагою.

Рак (22 червня – 22 липня)

Скажіть "стоп" людям, які порушують ваш особистий простір. Відмовте надокучливим радникам та корисливим знайомим. Не підписуйте доручень. Уникайте кредитів. Бережіть гроші та майно.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Через проблеми на роботі доведеться змінити свої плани на тиждень. Погодьтеся на пропозицію, яку отримаєте, і не пошкодуєте. Купувати нове взуття краще увечері. Виставляти власні речі на продаж варто вранці.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У ваше життя повернеться романтика. Запрошуйте та ходіть на побачення. Плануйте побільше спільних вечорів. Це стане початком надійних і довготривалих стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таке кохання випадає раз на століття – любовний гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Приймати рішення про зміну роботи не слід. Матеріальної вигоди це не принесе. Пошуки ідеального партнера розчарують. Неймовірна зустріч чекає на вас тоді, коли ви найменше на це сподіваєтеся.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не гайте часу на безперспективні справи. Добре подумайте, що приносить вам задоволення і надихає щодня. Сплануйте свій графік так, аби таких позитивних справ у ньому було побільше. Розпрощайтеся з частиною гардеробу, який давно не одягаєте. Звільніть свою шафу для нового та красивого вбрання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Кишеня спорожніє після покупок до 1 вересня. Щоб протриматися до зарплатні, доведеться шукати додатковий заробіток. Знайдете його через знайомих. Спокушатися на рекламу в інтернеті не варто. Обіцятимуть золоті гори, а платитимуть мало.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ви багато чого заплануєте, але мало що зумієте реалізувати. Не засмучуйтеся, якщо якусь зустріч доведеться перенести. Доля відводитиме від недобрих людей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Конфлікти у родині провокуватимуть діти. Не піддавайтеся на їхні маніпуляції. Проявіть себе як сильний лідер. Робота, за яку ви візьметеся, вдаватиметься з першого разу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Час придбати земельну ділянку чи будинок. Це стане вигідною інвестицією. З придбанням авто зачекайте до жовтня.

Тиждень з 4 по 10 вересня буде багатим на підказки. Прислухайтеся до порад, переймайте досвід колег, навчайтеся і націлюйтеся на результат. Астрологиня назвала чотири знаки, які почуватимуться найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Кого початок тижня щедро винагородить сюрпризами - гороскоп на 4 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі