неділя, 24 грудня 2023 07:55

Кого чекає період великих можливостей та перемін - гороскоп на вихідні

Кого чекає період великих можливостей та перемін - гороскоп на вихідні
Вдалим буде похід по магазинах, далека мандрівка та придбання речей, на які довго відкладали кошти. Фото: pixabay.com

23-24 грудня не варто перевантажувати себе надмірною кількістю справ. Ці вихідні стануть по-справжньому особливими. Проведіть їх у приємному товаристві. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не поспішайте, тоді усюди встигатимете, - говорить астрологиня. - Щаститиме у дрібницях. Вдалим буде похід по магазинах, далека мандрівка та придбання речей, на які довго відкладали кошти. Не чекайте особливої нагоди, аби змінити свій зовнішній вигляд. Запишіться до салону краси, зробіть нові зачіску та манікюр. Період великих можливостей та перемін чекає на Скорпіонів, Левів, Близнюків і Стрільців. Ці дні приготували для нас багато сюрпризів. Нічого не відбуватиметься за планами, укладеними заздалегідь. Будьте готові до експромту. Не варто купувати речі у сумнівних продавців. Не давайте незнайомцям своїх контактів та особистих даних. У неділю оминайте людні місця. Зростає кількість вірусних захворювань".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Життя спонукатиме вас повертатися думками у минуле. Проаналізуйте помилки, яких допустили цього року. Вибачтеся перед тими, кого скривдили. Кохані говоритимуть одне, а робитимуть інше. Це спантеличуватиме.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Плани на майбутнє складайте увечері в суботу. Тоді краще бачитимете, що чекає на вас і оточення. Не вдалий час для знайомства. Люди, які закохаються у ці вихідні, зроблять одне одному боляче.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається навколо. Тоді діятимете мудро. Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Зареєструйтеся на сайті знайомств.

Рак (22 червня - 22 липня)

Цінуйте старих друзів. Нові знайомі принесуть багато клопоту. Не варто купувати телевізори, автомобілі та велосипеди. Хороший період для ремонту. Знайдете талановитих майстрів, які виконають роботу швидко і недорого.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Щаститиме у дрібницях. Беріть участь в акційному розпродажі товарів. Проведіть важливі фінансові операції у першій половині суботи. Частину заробленого віддайте на благодійні справи. Піднесений настрій допоможе вам порозумітися з коханими.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Триває час перемог. Не зволікайте з рішеннями. Будете успішними у колективі. Але надіятися лише на фортуну замало. Усього досягатимете наполегливою працею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ви активно допомагатимете іншим. Не чекайте, що хтось за це подякує чи заплатить. Вихідні будуть сповнені приємних сюрпризів. Не економте на своєму здоров'ї та зовнішньому вигляді. Краще заощадьте на розвагах.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Неділя - багатообіцяючий день, який принесе гарні результати. Це вдалий період для людей творчих. Вас не покидатиме натхнення. Відчуватимете себе потрібними та важливими.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Більше часу проводьте із родиною. Тоді не почуватиметеся самотніми. Не йдіть до супермаркету без списку продуктів. Накупите багато зайвого. Витратите більше, ніж розраховували.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Пів дня доведеться провести у дорозі. Їхатимете на зустріч з батьками та родичами. Не пускайте у своє життя хитрих і підступних людей. Самотні попадатимуть у любовні пастки. Розчарує роман з іноземцем і знайомство у соцмережі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Увечері в суботу вам можуть повернути старий борг. Покупки техніки будуть вдалими. Приміряйте новий одяг та взуття. Удосконалюйте свій стиль вишуканим вбранням.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вам щаститиме. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь. Придбання нерухомості відкладіть до січня. Нове знайомство може перерости у міцну дружбу. Шукати кохану половинку зараз не варто.

Астрологиня здивувала фінансовим прогнозом на 2024 рік. Довідайтеся першими, які знаки почуватимуться найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Кого чекає період великих можливостей та перемін - гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі