четвер, 28 травня 2009 15:09

Кличко хоче судитися з Черновецьким

Кличко хоче судитися з Черновецьким

Депутат Київради Віталій Кличко буде судитися зі столичним мером Леонідом Черновецьким.

Про це Кличко заявив у кулуарах мерії.

За словами політика, приводом для його позову будуть слова Черновецького про те, що Кличко просив у нього виділити земельну ділянку в Києві.

"Мер Черновецький звинуватив мене, що я нібито у нього в кабінеті просив два гектари землі, і є там підтверджуючі документи. Так от я подаю до суду за заяву Черновецького. І я хотів би побачити документи, де Віталій Кличко вимагав від пана Черновецького два гектари. Це брехня чистої води", - сказав депутат.

У випадку, якщо столичний градоначальник не надасть відповідних документів, Кличко вимагатиме в суді моральної компенсації. Розмір відшкодування він не назвав, але відзначив: "Для мене найголовніше не гроші, а те, щоб Черновецький ще раз показав своє справжнє обличчя".

Нагадаємо, у четвер, 28 травня, мер Черновецький і Віталій Кличко посварилися на засіданні Київради. Опозиціонер вимагав у голови КМДА інформацію про те, коли Київ отримає план розвитку міста.

У відповідь Черновецький сказав, що Кличко задає питання, як "людина-кляузник", і не цікавиться нічим, окрім планів боксерських поєдинків.

Крім того, Черновецький звинуватив Кличка в тому, що він просив у нього земельну ділянку для свого боксерського клубу. За словами мера, за час перебування на посаді він зустрічався з Кличком лише один раз, "і то, коли (боксеру) потрібно було одержати 2 гектари землі під боксерський клуб". Це й стало приводом для майбутнього судового позову.

За матеріалом Главред

Зараз ви читаєте новину «Кличко хоче судитися з Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі