пʼятниця, 09 жовтня 2009 14:52

Київський суддя купує мобільники за $30 тисяч

Київський суддя купує мобільники за $30 тисяч
Верховна Рада України направила генеральному прокурору Олександру Медведьку депутатські запити для з"ясування походження грошей, які голова Окружного адміністративного суду Києва Олег Бачун витрачає на певні речі.

Зокрема, парламент направив депутатський запит членів фракції БЮТ Володимира Іваненка і Костянтина Бондарева щодо вивчення обставин походження грошей, витрачених Бачуном на придбання двох мобільних телефонів, які виготовлено з дорогоцінних металів, вартістю понад 30 тис. дол. кожен.

Також ВР направила запит членів фракції БЮТ Романа Забзалюка і Юрія Триндюка для встановлення походження грошей, витрачених Бачуном на оплату приватного літака для перельоту на літній відпочинок на острів Сардинія, в сумі, що становить 400 посадових окладів вчителя.

Крім того, направлено запит про розслідування фактів привласнення Бачуном 6,5 га. землі, яка раніше належала дитячому табору в місті Буча, і встановлення джерел походження коштів, які були витрачені ним на будівництво власної елітної вілли вартістю кілька мільйонів доларів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Київський суддя купує мобільники за $30 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі