четвер, 20 жовтня 2022 11:34

Кияни можуть онлайн перевірити, де відключатимуть світло. Інструкція

Сьогодні, 20 жовтня, у всій Україні будуть потенційні відключення електроенергії.

Кияни можуть перевірити графіки відключення світла за конкретною адресою на сайті Yasno – це один з брендів групи ДТЕК. Для цього потрібно ввести свою адресу у відповідні поля, обравши вулицю та номер будинку зі списку.

Однак деякі користувачі пишуть, що сервіс працює неідеально: не завжди розпізнає номер будинку. У такому випадку можна подивитися сусідні номери на своїй вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як економити електроенергію вдома. Сім порад

Автор: kyiv.yasno.com.ua
  Кияни можуть перевірити графіки відключення світла за конкретною адресою на сайті Yasno
Кияни можуть перевірити графіки відключення світла за конкретною адресою на сайті Yasno

Усіх українців у зв'язку із цим просять сьогодні з 7:00 до 23:00 максимально скоротити споживання енергії. Не варто вмикати без необхідності світло й побутові прилади, які споживають багато енергії – праски, пралки, мікрохвильовки тощо.

Відключення світла відбуватиметься через те, що російські окупанти зруйнували низку енергооб'єктів України останніми тижнями. На відновлення мережі треба час і ресурси.

Офіс президента вже попередив українців, що починаючи з 20 жовтня у всій Україні будуть впроваджуватися обмеження постачання електроенергії. Це тимчасові заходи.

Нині через російські обстріли струм може зникнути щохвилини. Потрібно правильно запастися консервами й сухою сублімованої їжею на такі випадки.

Зараз ви читаєте новину «Кияни можуть онлайн перевірити, де відключатимуть світло. Інструкція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі