четвер, 03 грудня 2009 12:21

Китаянка спалила себе, щоб зупинити руйнування своєї оселі

Китаянка спалила себе, щоб зупинити руйнування своєї оселі

Жінка з південно-західного Китаю згоріла на даху власного будинку, протестуючи проти його руйнування. Місцева влада назвала цей випадок "насильницьким опором проти закону", пише China Daily.

Жінка на ім"я Танг Фузен у неділю облила себе бензином, намагаючись цим зупинити команду з виселення і руйнування, які за рішенням суду мали зруйнувати її будинок. Жінка вилізла на дах триповерхового будинку і підпалила себе. Її сім"я сказала, що ніхто навіть не спробував допомогти їй.

Самоспалення було зняте на відео. Цей моторошний відеокліп циркулює по інтернет-форумах з початку тижня.

Чоловіка і сина жінки відразу після інциденту затримала поліція. Їм не дозволили відвідати Танг в лікарні, сказала сестра Танг Фуюнг в інтерв"ю місцевій газеті..

Фуюнг показала відео, на якому видно, як сім"ю загиблої зупинила поліція перед входом в госпіталь, коли жінка була ще жива. Їм наказали заспокоїтися та дочекатися офіційного дозволу зайти в лікарню.

Танг Фузен померла, поки вони чекали, повідомила Фуюнг. Їх будинок зрівняли з землею, і там більше немає де поставити їй пам"ятник.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Китаянка спалила себе, щоб зупинити руйнування своєї оселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі