вівторок, 25 грудня 2007 13:45

Кім Чен Ір подарував жіночому військовому підрозділу телевізор

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ір відзначив шістнадцяту річницю на посту головнокомандуючого підвищеною турботою про військовослужбовців, повідомляє  AFP з посиланням на Центральне новинне агентство КНДР (KCNA).

Зокрема, Кім Чен Ір налагодив трансляцію телепередач в одному з жіночих військових підрозділів, дислокованих у глибокій долині, де прийом сигналу утруднений.

В ході свого візиту у війська він також простежив за тим, щоб поношена уніформа була негайно замінена на нову, і похвалив солдатів за заняття мистецтвами (малюванням).

Кім Чен Ір особисто виміряв температуру в казармах і службових приміщеннях, щоб військовослужбовці не мерзли, а потім, вже під час відвідин душових, уважно перевірив якість води.

Як відзначає агентство KCNA, "батьківська любов Кім Чен Іра до своїх солдатів нескінченна". Солдати ж, з свого боку, "зустрічали його скоріше як батька рідного, а не як головнокомандуючого" Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ір подарував жіночому військовому підрозділу телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі