четвер, 09 квітня 2009 08:38

Кількість жертв землетрусу в Італії виросла до 273

Кількість жертв землетрусу в Італії виросла до 273

Новий підземний поштовх силою 4,3 бала за шкалою Ріхтера був зафіксований в 00:55 (01:55 по київському часу) в районі адміністративного центру італійської області Абруццо - міста Аквіли, де в ніч на 6 квітня відбувся руйнівний землетрус.

За інформацією представників місцевих правоохоронних органів, цього разу обійшлося без жертв.

Проте кількість жертв першого землетрусу цієї ночі збільшилася ще на одну людину і досягла 273. Рятувальники, які не припиняють роботу ні на хвилину, витягли з-під уламків будинку в Аквілі тіло ще однієї молодої людини.

Як стало відомо, загиблим виявився 23-річний ізраїльтянин, повідомило МЗС країни.

Тіло молодої людини впізнав його батько, котрий прибув до Італії на пошуки сина.

Посольство Ізраїлю в Римі "приймає всі заходи для швидкої відправки тіла загиблого" на батьківщину. За даними зовнішньополітичного відомства, серед загиблих і постраждалих ізраїльтян більше немає.

Руйнівний землетрус силою 6,7 балів відбулося вночі 6 квітня в центральній області Італії Абруццо. За останніми даними, більше 1,5 тисяч чоловік отримали поранення.

Раніше прем"єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі повідомив, що похорони жертв землетрусу відбудуться в п"ятницю в 11:00 (12:00 за київським часом).

РІА "Новости", Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв землетрусу в Італії виросла до 273». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі